Wim de Prez
+32(0)477-26 43 99
wimdeprez@telenet.be
Philippe de
Denterghemlaan 4,
9831 Deurle
Having fun is free
 
  nl l fr l en   nl l fr l en  
 
HOME
L'ARTISTE
QUESTIONNAIRE
VOTRE PEINTURE
NOUVEAU
CLASSIQUE:
1 2 3
IL S'AMUSE
PISCINE JACUZZI
ART NOUVEAU-DéCO
PLAFOND
SOL
PEINTURES
RESTAURATION
COLLAGES
PUBLICITè
MEUBLE PEINT
PROJET D'ART
AVANT ET APRèS
VIDéOS
LIENS
TARIF
 
Hoe onstaat uw persoonlijk schilderij?
kunst op bestelling

Eerste bezoek:

Deze Klant, had de vraag een abstract schilderij te maken, voor een bepaalde muur en bepaalde afmetingen. In een eerste gesprek waarin ik voeling probeerde te krijgen met de klant, hebben we een thema gekozen, over kleuren gesproken, en heb ik aan de hand van andere schilderijen (kunstboeken) een richting bepaald. Het is bijvoorbeeld belangrijk om een idee te krijgen hoe de klant leeft. Pittig detail: beide echtgenoten kwamen niet overeen wat betreft smaak, en geloofden ook niet dat het zou lukken.

Dan heb ik in mijn atelier enkele "schetsen" gemaakt, op kleiner formaat.

 

kunst op bestelling
Tweede bezoek:

De vier "schetsen" hebben we samen bekeken en de reactie van de klant genoteerd en besproken. De discussie die hier ontstaat geeft me een beter idee van waar we naartoe moeten.
kunst op bestelling Derde bezoek: De volgende drie tekeningen zijn al echt in de juiste richting geëvolueerd. De derde tekening is het definitieve ontwerp.
kunst op bestelling  
kunst op bestelling Het uiteindelijke resultaat staat hieronder. De laatste ontwerptekening (links) heb ik heel nauwkeurig uitgevoerd, en nog een stuk verfijnder en "rijker" gemaakt.
kunst op bestelling